Kompetence Perfektion Fleksibilitet

HH Specialtryk A/S
Dansk
English


  Forside  Om HH Specialtryk A/S  Firmatryksager  Visitkort-online  Visitkort i katalog  Laboratorier og sygehuse  Laboratorie- og logbøger  Miljø  Trykklart materiale  Logistik og lagerhotel  Det siger kunderne  Kontakt os  Salgs- og lev.betingelser  Persondatapolitik Lærernes A-Kasse

Jens Trandum, kommunikationschef:

Ved at lade HH Specialtryk styre vores forskellige trykopgaver har Lærernes A-kasse opnået en årlig besparelse på 48 procent.

A-kassen har siden 2000 fået trykt pjecer, brevpapir, kuverter og visitkort – og senest en serie plakater, hvor HH fandt en løsning, der var 40 procent billigere end et tilbud fra vores reklamebureau. Da min opgave er at sørge for at få mest muligt ud af medlemmernes penge, var der ikke meget at besinde sig på. Personligt er jeg glad for, at det blev HH, der skal levere. Efter mange års samarbejde er jeg tryg ved, at prisen er fornuftig og kvaliteten i orden.

Vi indledte samarbejdet på et tidspunkt, hvor vi synes, vi betalte for meget hos en række forskellige leverandører. Da jeg sad med HH’s tilbud, kunne vi alene ved at skifte leverandører halvere udgiften - og det tilskriver jeg, at HH er uden binding til særlige trykkerier og derfor har frihed til at finde skræddersyede løsninger.

Man kan sige, at HH befatter sig med præcis det, de er bedst til – at have markedsoverblik og fagkundskab, og jeg får ikke alle mulige sidegeshæfter med i købet. Det gør det gennemskueligt, og det sætter jeg pris på.

Jeg får kompetent sparring, og vi når ofte frem til løsninger, der er både billigere og hurtigere, end jeg selv kunne tænke mig frem til. For mig er det attraktivt, at HH er lille og manøvredygtig, men med et stort sortiment. Der er stor forståelse for kundens behov, og vi kender hinanden godt. Jeg er fri for at skulle forholde mig til processer og produktionsplaner, og jeg ved, at har jeg en hastesag, gør HH sit yderste for at hjælpe mig.

Lærernes a-kasse er a-kasse for lærere i folkeskolen, lærere ved de Frie Grundskoler, efterskolerne, på AMU-centre, produktionshøjskoler, institutioner for specialundervisning for voksne samt formidlere og voksen- og ungdomsundervisere. I alt omrk. 77.000 medlemmer.

 

Nilens Jord

Lars Jacobsson, direktør, Kosmolet Kosmetik

Hurtighed og leveringssikkerhed betyder alt for os. Vi bruger hvert år over en kvart million foldere til vores kosmetikprodukter, og vi har haft et velfungerende samarbejde i mere end 15 år.

Når vi sætter en produktion i gang, kan det ikke nytte, at vi står og mangler foldere eller etiketter - og vi har mere end én gang oplevet, at HH har reddet os på målstregen ved at presse en hastelevering igennem.

Vores trykbehov er varieret og tæller alt fra brevpapir til brochurer, messe-materialer, hyldeforkanter ect. Prisen skal være i orden, men den personlige kontakt er også vigtig.

Rådgivning er central for en virksomhed som vores, fordi vi ikke har egen grafisk afdeling. Design-ideerne får vi selv eller i dialog med HH, og det er kun gået fremad siden, vi etablerede os, så vi må være inde på noget af det rigtige.

Kosmolet Kosmetik står bag den parafume- og parabenefri kosmetikserie Nilens Jord. Vinder af Danish Beauty Award flere gane. Virksomheden har hovedsæde i Farum.

 

Royal Arctic Line

Indkøber Marie Larsen, Nuuk:

Royal Arctic koncernen har et utroligt godt samarbejde med HH Specialtryk. HH Specialtryk leverer blanketter og tryksager til både vores afdeling på Grønland og i Danmark. Selvom der er 4.000 km. imellem os, har der aldrig været problemer med at kommunikere med hinanden. Hvis vi enkelte gange er løbet tør for blanketter, har HH altid været gode til at få en hastebestilling igennem, så de har reddet os mere end én gang.

HH ved, at når de har bekræftet en levering, skal den holdes, da der er streng indleveringsfrist med skibet, som der skal fragte det op. Hvis der skulle opstå forsinkelse, bliver vi informeret med det samme, så vi kan planlægge os ud af situationen. Fejl bliver rettet øjeblikkeligt.

Prisen spiller selvfølgelig en rolle, når man vælger leverandør, men leveringsstabilitet er lige så vigtig, hvis ikke vigtigere. På begge fronter er HH godt med.

Grønland kan godt byde på udfordringer. På et tidspunkt havde vi problemer med, at limen på kuverterne tørrede ud på grund af den tørre luft, vi har heroppe. HH blev kontaktet, og vi har fået en stærkere lim på kuverterne, så problemet er blevet løst. Claus La Cour var umiddelbart efter oppe og besøge os, og fandt ved den lejlighed ud af, hvor tør luften i virkeligheden er.

Gennem årene har HH lært os godt at kende, så det hele går gnidningsfrit. Det vigtigste for os er leveringssikkerhed, at tingene bliver leveret til tiden, og det sker uden problemer. At leverandøren står til rådighed, når vi har brug for det og kan sætte en hastebestilling igennem uden problemer.

Royal Arctic-virksomhederne dækker en række aktieselskaber og divisioner, hvor moderselskabet Royal Arctic Line A/S er ejet af Grønlands Hjemmestyre. Linietrafikken mellem Grønland og resten af verden samt sejladsen mellem de grønlandske byer foretages af skibe i Royal Arctic Line. Via Royal Arctic bookes og koordineres mere end 85.000 forsendelser om året.

 

Dansk Ædelmetal

Mikkel Mortensen, afdelingsleder og medejer:

Under Dansk Ædelmetals opstart i 1996 skulle meget på plads, og jeg husker, at vi blev tilbudt en udvidet kredit, da det gjorde mest ondt. Den slags ryger direkte ind på goodwill-kontoen. Siden har vi ikke haft anledning til at kigge til anden side. Vi har tillid til HH, fordi pris, kvalitet og service hænger sammen. Skulle der være en mindre besparelse hos en konkurrent, vil den hurtigt blive sat til i administration og indkøring.

Selvom det ikke er afgørende, sætter jeg pris på, at det er en lokal løsning. Det giver fleksibilitet at kunne smutte forbi kontoret, for eksempel ved de få rettelser eller justeringer, som der har været brug for under vort langvarige samarbejde. Vi er altid blevet mødt med villighed til at tage ansvar. Fejl er blevet rettet hurtigt og uden diskussion - og det også selvom fejlen måske har ligget i en kommunikationsbrist, hvor vi også har haft skyld.

Dansk Ædelmetal A/S er en grossistvirksomhed med speciale i ædelmetalholdige varer rettet mod dentallaboratorier, kliniske tandteknikere, tandlæger, guld- og sølvsmede samt industrivirksomheder.

 

NetDesign A/S

Eva Lyby, Tina Sundstrup, grafikere

Vi har igennem mange år arbejdet sammen med HH Specialtryk og har kun været glade for samarbejdet. Vores oplevelse som kunde er, at de er 100 procent pålidelige, vi får leveret til den aftalte tid, og kvaliteten lever op til vores forventninger.

HH Specialtryk tjekker vores dokumenter, inden de sender dem videre, så vi undgår ubehagelige overraskelser. Vi har faktisk været ude for, at de har kontaktet os, fordi de har fundet trykfejl i det materiale vi har leveret – en fantastisk service!

I kraft af deres store netværk og kontaktflader har vi fået trykt mange forskellige former for materialer gennem HH, og vi oplever dem som gode og kompetente sparringspartnere, der altid forsøger at finde en løsning for os, uanset hvilken opgave vi kommer med.

En af de ting vi sætter stor pris på hos HH Specialtryk er, at de er reelle, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de har sendt os videre til andre, som de har ment kunne løse opgaven bedre for os end dem selv – det er en stor tryghed for os.

I forbindelse med at vi for et par år siden udskiftede vores visuelle identitet, indhentede vi tilbud fra forskellige leverandører, og til vores glæde var HH Specialtryk billigere eller på niveau med de andre, hvilket gjorde det meget nemt for os at fortsætte samarbejdet med HH Specialtryk.

NetDesign er et selskab i TDC-koncernen, som har været i konstant vækst siden etableringen i 1991. Virksomheden har hovedkontor i Farum og beskæftiger omkring 500 medarbejdere og. NetDesign skaber og varetager service indenfor bl.a. IP-kommunikationsløsninger og videoovervågning.

 

Dansk Standard

Robin Hartung, Forlag og Kundecenter:

Jeg kan især godt lide den personlige snak og den professionelle rådgivning, jeg altid får. Forleden havde vi en hastesag, som blev ekspederet – ikke til tiden – men tre dage før. Dét er service.

Vi har tidligere måtte kassere restlagre af kuverter, fordi limen havde taget skade af temperatursvingninger. Nu bestiller vi hyppigere og efter forbrug. Det giver mindre administration i forbindelse med oplagring og et bedre miljø, fordi kuverterne er friske og vi undgår at belaste miljøet ved at smide ud.

Imødekommenhed, hurtighed og stabilitet, ikke mindst i limkvaliteterne, gør, at vi har fundet en optimal løsning for os.

Dansk Standard er den nationale standardiseringsorganisation i Danmark. DS mål er at styrke samfund og erhvervsliv gennem standardisering, certificering, videnformidling og salg af standarder. DS tilbyder danske, europæiske og internationale standarder samt kurser og konsulentbistand, håndbøger og vejledninger . Miljømærkerne Blomsten og Svanen varetages af Dansk Standard.

 

Hillerød Sygehus

Inge Lykke Pedersen, ledende bioanalytiker, Klinisk Biokemisk afdeling

Et mangeårigt, tillidsfuldt og godt samarbejde. Det er specifikke krav, vi stiller i sygehussektoren, og vi har altid oplevet stor indsigt og faglighed hos HH, uanset opgavens kompleksitet.

Selv har jeg samarbejdet med HH siden 2001, men relationen til afdelingen rækker tilbage til 80'erne, så der har været store omstillinger undervejs. Senest har IT-systemer gjort deres indtog, og selvom det har betydet færre trykopgaver, får vi samme gode service, og det skaber troværdighed.

Det stiller det ekstreme krav til design og trykpræcision, når blanketter skal læses optisk eller trykkes i specialfarver med fortløbende nummererede stregkode-labels. Det er en niche, og i den sammenhæng oplever vi på afdelingen HH som en stabil og kompetent samarbejdspartner. Som udgangspunkt kontakter vi altid HH Specialtryk, hvis vi har opgaver, der kræver særlig ekspertise.

 


HH SPECIALTRYK A/S
Farum Hovedgade 40B, DK-3520 Farum
Tel +45 4434 0144
Udskriv side!  Send til en ven!   Sitemap  hh@hh.dk  Home