Kompetence Perfektion Fleksibilitet

HH Specialtryk A/S
Dansk
English


  Forside  Om HH Specialtryk A/S  Firmatryksager  Visitkort-online  Visitkort i katalog  Laboratorier og sygehuse  Laboratorie- og logbøger

  Kvalitetsstyring

  Omslag

  Indhold

  HH Standard Laboratoriebog

  Autoklave logbøger

  Projektbøger

  Kontakt

  Referencer  Miljø  Trykklart materiale  Logistik og lagerhotel  Det siger kunderne  Kontakt os  Salgs- og lev.betingelser  Persondatapolitik Kvalitetsstyring

Quality controlKravene til laboratoriers kvalitetsstyring skærpes i takt med at mange laboratorier vælger at søge en akkreditering eller at arbejde efter GLP.
Informations- og dokumentstyring er et væsentligt område i bl.a. GLP og ISO, idet laboratorierne er forpligtet til løbende at opretholde en systematisk dokumentation.

HH Specialtryk A/S har udviklet en række produkter, der kan hjælpe laboratorierne til at overholde disse forpligtelser.
Yderligere fordele opnås når skemaer og hjælpetekster m.v. skræddersyes til det enkelte laboratoriums behov og arbejdsprocesser.

Laboratoriebøger
I udviklings- og forskningssammenhænge kan en korrekt dokumentation gøre en væsentlig forskel i forbindelse med patentering (”first to invent”) i bl.a. USA.

Logbøger
Til løbende registrering af målinger i fremstillingsprocesser eller til               kalibreringsformål leveres bøgernes indhold tilpasset opgaven.


HH SPECIALTRYK A/S
Farum Hovedgade 40B, DK-3520 Farum
Tel +45 4434 0144
Udskriv side!  Send til en ven!   Sitemap  hh@hh.dk  Home